All-in interieurontwerp € 2.200,-

Vind je het lastig om door een interieur heen te kijken? Kun je je geen voorstelling maken hoe het er uit komt te zien? Ik help graag door een uitgebreid plan voor jullie te maken. Jullie woonwensen worden vertaald naar een 3d impressie. Zodat je een beeld krijgt hoe de woning er na verbouwing of herinrichting er uit komt te zien.  

Tijdens de presentatie op locatie bespreken we de 3-d ontwerpen, maatwerk, stijl en de  2-d plattegronden van het licht- & meubelplan en ga ik dieper in op het kleur- & materiaalgebruik. Uiteraard deel ik mijn geheime shopadressen. 

Bovenstaand interieurontwerp is exclusief een maatwerk keuken en/of badkamer. Hiervoor wordt een aparte offerte voor opgemaakt aan de hand van jullie wensen.

 

 

“Pick my designers brain” € 589,-

Heb je zelf al ideeën verzameld door middel van Pinterest, woonbladen en andere inspirerende bronnen, maar kom je niet tot een goed ontwerp? Dan is een 2,5 uur durende sessie op locatie precies wat je zoekt.

Tijdens dit gesprek kijk ik als interieurontwerper met je mee en help ik je om jouw ideeën vorm te geven en het geheel in balans te brengen. Ter plekke teken ik op reeds bestaande plattegronden een licht- & meubelplan en bespreek ik kleur- & materiaalgebruik. Ook deel ik mijn geheime shopadressen.

Voorwaarden:

-          je hebt jouw ideeën al uitgewerkt op papier of via Pinterest (moodboard),

-          er zijn bruikbare plattegronden aanwezig

-          afmetingen van het meubilair

-          foto’s huidige situatie 

Elk extra uur op locatie (of deel ervan) € 75,-

Wil je een aanvullend verslag ontvangen van de besproken ontwerpen, kleurcodes, tezamen met een moodboard? Dat kan, deze stuur ik je binnen een aantal dagen na onze afspraak op locatie via de mail graag toe. € 189,-

 

Lichtplan woonkamer, eetkamer & keuken € 389,-

Bezoek op locatie 2 uur, hier bekijk samen met jullie de verlichtingswensen en leg ik uit wat je nodig hebt om dit doel te bereiken.

Dit gesprek werk ik uit op een 2-d plattegrond en geef ik aan welk type verlichting waar komt.

Met een moodboard met verschillende armaturen in de stijl van jullie smaak

Voor elke extra ruimte € 45,-

 

 

Reiskosten vergoeding

De reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Naarden zijn gratis. Daarbuiten rekent Davina Interior Design een reis- en tijdvergoeding van € 0,30 per km.

 

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw en zijn de Algemene Voorwaarden van DAVINA INTERIOR DESIGN van toepassing.