top of page
20_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG

Reviews

Wat ben ik toch trots op al mijn interieurontwerpen, stuk voor stuk zijn het echte duurzame pareltjes geworden waarin de bewoners zich in herkent en thuis voelt

Breda

Davina heeft ons geholpen met een complete verbouwing van in totaal ca 215m2 in de buurt van Breda. Vanaf het eerste moment hadden we meteen een ontzettend goede klik. Ze werkt mega hard en komt altijd terug op besproken onderwerpen en is ontzettend pro-actief. Daarnaast heeft ze ons inzichten gegeven die we van te voren, ondanks vele uren denkwerk, volledig hadden gemist. Dankzij haar hebben we een nog mooier droomproject kunnen realiseren. Zeker aan te bevelen!

Bas & Veerle

Enscape_2022-06-20-13-03-37_edited.jpg

Den Haag

Fijn om mee samen te werken, luistert naar de klant en past hierop het interieur plan aan. Erg blij met het eindresultaat!

Ruther & Ellenoor

Enscape_2022-07-28-13-57-08.png

Almere

Ik ben zo blij met Davina. Ik heb een kantoor gehuurd welke ik deels wilde gebruiken voor mijn coachings praktijk. Dankzij Davina is het nu een heerlijke ruimte. De ene helft helder en licht om kantoor werk te kunnen doen, de andere kant huiselijk en sfeervol voor de coachingsgesprekken. Veel van mijn klanten zeggen dan ook: " wat een fijne ruimte heb je hier. Het voelt zo warm en veilig aan."
Dat is precies wat mijn doel was.
Dank je wel Davina.

Denise

Enscape_2022-06-20-13-03-37_edited.jpg

Zoetermeer

Je ontwerp ziet er prachtig uit! Die zitjes die je erbij hebt gezet zijn echt zo mooi! Het plaatje is precies wat we in gedachten hadden! Dank je wel!!

Jeqn Paul & Monique

Enscape_2022-08-11-20-19-35.jpg

Amersfoort

Davina heeft ons tijdens een grote verbouwing/uitbouw van de gehele benedenverdieping in alle fasen van het proces geweldig ondersteund. Van meedenken over de indeling van de ruimtes t/m de uiteindelijke inrichting en het kleurgebruik. Zij heeft ons in ons eigen denkproces uitgedaagd om out-of-the-box te denken en mooie alternatieven aangedragen.
Een echte meerwaarde was het ontwerpen van een lichtplan, waardoor de ruimte ook 's avonds optimaal tot hun recht komen!

Maarten & Claire

Enscape_2022-06-20-13-03-37_edited.jpg

Eindhoven

Davina kijkt goed mee met je eigen woonstijl en wensen, zodat je huis geen VT-Wonen huis wordt, maar echt iets is voor de lange termijn. Verder doet ze meer dan interieur-design alleen. Ze snapt ook het technische aspect. En juist die combi maakt haar uniek. De ideale sparringpartner, ook voor je wederhelft...

Femke

Enscape_2022-06-20-13-03-37_edited.jpg
bottom of page