top of page

Onze samenwerking & mijn werkwijze

01_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG

Mijn interieurontwerpen zijn persoonlijk en toegespitst op de huidige bewoners van het huis, met zijn eigen wensen en technische mogelijkheden.

 

De eerste kennismaking is telefonisch en daarna maak ik speciaal voor jou een offerte op maat. Zodra deze is goedgekeurd plan ik een huisbezoek in en kom ik ongeveer 2,5 uur langs. Tijdens deze afspraak bespreken we alle wensen, dromen en ergernissen met betrekking tot de in te richten ruimte(s).  Voor dit huisbezoek vraag ik een enige voorbereiding van jouw kant door middel van een Pinterest bord of moodboard. 

Na dit huisbezoek ga ik op de afgesproken termijn aan de slag. volgens onderstaand stappen plan.  Tussendoor bespreken we via een online sessies de eerste ruwe schetsen en hebben we op gezette momenten contact met elkaar via onder andere whatsapp. Daarnaast geef ik genoeg ruimte en tijd om ontwerpen te laten te bezinken en voor een terugkoppeling. Zodra het ontwerp goedgekeurd is maak ik een definitief duurzaam interieurontwerp en stel ik een digitaal document samen.

Wil je een level up in je interieur en ben je enthousiast geworden? Spreekt mijn werkwijze je aan? 

Ik ben ook nieuwsgierig naar jullie, de wensen én het huis. Tijdens een telefonische intake gaan we na hoe ik jou het beste kan helpen en of we de juiste match zijn. 

Stap 1 Davina Interior Design.png

01

Indeling bepalen

Belangrijkste start van het ontwerp is de indeling. De indeling is bepalend voor de flow en het gebruik van de ruimte. Door functies van de ruimte te definiëren komen we tot een ontwerp die past bij de levensstijl van de bewoners.

02

Visualisatie van de indeling

Doormiddel van een 3d visualisatie zonder texturen en kleur laat ik zien hoe het ontwerp eruit ziet.  Zo wordt je niet afgeleid door kleur en dergelijke maar kunnen we het echt hebben over verhoudingen, vorm en functie

Stap 2 Davina Interior Design.png
Stap 3 Davina Interior Design.png

03

Kleur, textuur & materialenplan

De basis voor de woning is klaar en nu gaan we het invullen met Kleur, textuur en uiteraard meubels.  Meubels die jullie wellicht al hebben of in de toekomst aangeschaft worden.

04

Lichtplan

Als lichtexpert vind ik het lichtplan een essentieel onderdeel. Daardoor zit deze in al mijn ontwerpen. Zonder licht zie je geen kleur. Door te spelen met licht maar ook schaduwen kom ik tot een functioneel en sfeervol lichtplan.

Stap 4 Davina Interior Design
Stap 5 Davina Interior Design

05

Fotorealistische visualisaties

Aan het einde van het traject ontvang je een kijkje in de toekomst door middel van fotorealistische 3d visualisaties, 

06

Maatwerk

Voor de optie maatwerk krijg je uitgewerkte tekening zodat de timmerman / aannemer aan het werk kan.

Stap 6 Davina Interior Design.png

07

Digitaal Document

Ten slotte ontvang je een digitaal document, de blauwdruk van jullie woning, met alles wat we hebben besproken zodat je aan de slag kan gaan. 

02_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG
bottom of page