top of page
interieur ontwerp

Iedereen is Uniek net zoals je huis, smaak, hulpvraag, budget, te behouden meubels, leefstijl, gebruik van de ruimtes enzovoorts. Zo ook het interieurontwerp.

Ik kijk naar je wensen en behoeften, help je ideeën te verfijnen en bied advies over hoe je ze kunt filteren, versterken en vertalen naar een uniek interieur dat volledig jouw smaak en persoonlijkheid weerspiegelt. Alle pakketten zijn duurzame investeringen, die je handvaten geven om thuis te komen in je huis. 

Ieder mens is tenslotte anders. Zit het juiste pakket er niet tussen? Geen probleem! Alles is maatwerk zo ook de pakketten en offertes. Bel me gerust voor een afspraak en dan kijken we of we kunnen samenwerken.

Interieur ontwerp
vanaf € 3295,-*

Vind je het lastig om door het interieur van je nieuwe huis heen te kijken?

Kun je je geen voorstelling maken hoe het er uit komt te zien?

Mis je persoonlijkheid in huis?

Is het project voor je gevoel te groot dat je het niet meer kan overzien?

Ik help graag door een uitgebreid plan voor je te maken.  Alle woonwensen worden vertaald naar een 3d- impressie. Dit geeft een blik in de toekomst hoe jouw woning er na verbouwing of herinrichting er uit komt te zien.  

Tijdens het ontwerpproces bespreken we maatwerk, 3d ontwerpen, stijl en de 2d plattegronden van het licht- & meubelplan, en ga ik dieper in op het kleur- & materiaalgebruik. Uiteraard deel ik mijn geheime shopadressen met bijhorende voordelen. 

Bovenstaand interieurontwerp is exclusief een maatwerk keuken, en/of badkamer. 

Interieurontwerp in combinatie met VR experience 

vanaf €4700,-

13_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG
Lichtplan
12_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG

Lichtplan
vanaf € 1195,-*

Blijf je met lampen slepen? Is je huis ongezellig licht of te donker? Mis je goed licht om te kunnen werken?

Onderschat de kracht van de juiste verlichting niet.

Kleuren komen beter uit en daarnaast geeft het juiste gebruik van licht & schaduw diepte in de woning en maakt een interieur verrassend en gezellig. Onder verlichting valt ook natuurlijk licht waardoor het licht schaduw spel gedurende dag, week en maand veranderd.

Een goed lichtplan kan hier een uitkomst bieden. 

Na een telefonische intake kom ik langs op locatie en bepalen we samen de functies van de ruimte en de lichtbehoefte. Dit vertaal ik in een uitgebreid digitaal 2d lichtplan.

Om alleen voor een lichtplan in aanmerking te komen is het wenselijk dat de indeling bekend is hoe de ruimte wordt aangekleed. Hier hulp bij nodig? Ik kan helpen met een compleet interieur- en lichtplan.  

Pick my designers brain
14_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG

"Pick my designers Brain"
vanaf € 895,-*

Ben je benieuwd of er nog meer te halen valt uit de ruimte, en wil je met mij sparren en buiten de lijntjes kleuren?

Vele ideeën verzameld door middel van Pinterest, woonbladen en andere inspirerende bronnen, maar lukt het niet om tot een goed ontwerp te komen?

Heeft je huis al een hele fijne indeling maar kom je met de kleuren op de muur niet verder dan wit? 

Waar begin je met verduurzamen of misschien is de akoestiek in huis nog steeds niet goed.

Dan is een 2,5 uur durende sessie op locatie precies wat je zoekt. Ik kom met een tas vol kleurwaaiers en stalen jouw kant op.

Tijdens dit gesprek kijk ik als interieurontwerper met je mee en help ik je om jouw ideeën vorm te geven en het geheel in balans te brengen. Ter plekke teken ik op reeds bestaande plattegronden een licht- & meubelplan en bespreek ik kleur- & materiaalgebruik. 

Wil je een aanvullend verslag ontvangen van de besproken ontwerpen en kleurcodes? Dat kan, deze stuur ik je binnen een aantal dagen na onze afspraak op locatie via de mail graag toe. vanaf € 325,-

14_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG

* alle boven genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

bottom of page