top of page
05_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG

Nieuwsgierig naar mijn missie en of ik de juiste match voor jou ben? Dan ben je hier op de goede plek. Graag vertel ik meer over hoe ik ben gekomen tot wie ik nu ben.

Mijn missie is voor elk huis een uniek interieur ontwerpen dat wat zegt over haar bewoners. Waar tijdloos- en duurzaamheid een van de belangrijkste speerpunten zijn. Hiervoor duik ik in jullie persoonlijke levensstijl.

Van gans...

Ken je deze gans nog? Deze sierde menig vensterbank in de jaren 80. Zo ook in mijn slaapkamer. Hier begon mijn ontdekkingsreis in de interieurwereld. Als jong meisje gaf ik mijn zakgeld niet uit aan Hubba Bubba kauwgom of ander snoepgoed. Nee, ík ging naar de plaatselijke Blokker om mijn zakgeld daar uit te geven. How little did I know. Nu moet ik er niet meer aan denken om fast furniture of accessoires aan te schaffen die met containers tegelijk Nederland aan doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel duurzamere oplossingen voorhanden

 

Altijd was ik bezig met het veranderen van mijn kamer en sleepte ik net zolang met meubels totdat het voldeed aan mijn ontwerp. Uren was ik bezig met het uitdenken van plattegronden en maakte ik maquettes. Las de VTwonen net zo graag als de Hitkrant. Op zaterdagmiddag liet ik alles uit mijn handen vallen voor de nieuwste aflevering van Eigen huis & tuin. Hierdoor heb ik veel klus kennis opgedaan en weet ik veel slimme oplossing voor dagelijkse ergernissen.

Mijn studie Kunstgeschiedenis is een grote aanvulling op wat ik nu doe. Zo waardeer ik kunst in vele vormen en maten en heb ik oog voor detail ontwikkeld. Tijdens mijn studie vond ik de colleges over architectuur het meest interessant en vooral ook de technische kant van het bouwen. Toch heeft het vele verhuizingen, verbouwingen, uren zelf klussen, talloze adviezen aan vriendinnen en familie geduurd voordat ik van mijn passie mijn beroep ging maken. En nu mag ik elke dag werken aan een interieurontwerp, plattegronden bestuderen, digitaal met meubels schuiven, lichtplannen ontwerpen, slimme en praktische oplossingen bedenken. Hier gaat mijn ontwerpers hart sneller van kloppen. 

...naar design

En die gans... met mijn smaak is het goed gekomen, tegenwoordig pronkt er een heuse House Bird, van een van mijn grootste ontwerp helden het duo Charles & Ray Eames, in de woonkamer. Als je goed oplet komt deze bijna in al mijn ontwerpen tegen.

Design kan je op verschillende manieren interpreteren. Zo hebben we design klassiekers, die in elk interieur tot zijn rechtkomen. Naast deze betekenis is goed design ook waar je niks aan hoeft toe te voegen of weg te laten. Goed design voel je. Zo zit een originele design stoel vele malen beter dan de replica. Dit alles heeft met verhoudingen en kwaliteit van materiaal keuze te maken.

Dit voer ik ook door in mijn ontwerpen. Eerst de basis, het fundament. Daarna door middel van een samenwerking jullie smaak ontdekken en de ruimte(s) aankleden. Denk hierbij aan kleur, textuur, vorm en materiaal. Dit vertaalt zich van vloer tot plafond en alles wat er tussen in zit.  

Natuur

Samen met mijn man, dochter en zoon woon ik in het pittoreske Naarden. Wij delen ons huis samen met hond, twee poezen en 17 vissen. Mijn dagelijkse rondje over de Vesting wallen geeft een enorme boost aan mijn creativiteit. Bijna al mijn beste ontwerpideeën zijn ontstaan tijdens een wandeling met de hond. Afgelopen jaar ben ik ook nog eens aangestoken door het moestuin virus. Met je handen in de aarde en een dosis geduld. Ik vind het heerlijk! De metamorfose van een zaadje naar eetbare groenten en fruit is echt bijzonder. De diversiteit aan insecten en vogeltjes die een kleine stadstuin trekt is bizar groot. De natuur is voor mij erg belangrijk, ik schenk hier aandacht aan in mijn ontwerpen . Dit zie je terug in de keuze voor duurzame producten maar ook in het binnen / buiten gevoel. 

25_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG
27_Personal Branding fotoshoot � Martine van der Voort Fotografie.JPG

Spelletjes

Ik ben dol op spelletjes, van dobbelen, kaarten tot samen met de kinderen Mario Karten op de Nintendo. Tijdens familie weekenden spelen we gerust tot diep in de nacht op potje Keer op Keer (aanrader!). Bij ons op tafel staat altijd een doos met dobbelstenen en kaarten.

Van Funda heb ik ook een spel gemaakt, dagelijks check ik de plattegronden van het nieuwe aanbod. Vaak kom ik pareltjes van woningen tegen met een verkeerde indeling, en door een paar simpele ingrepen waar rigoureus verbouwen niet eens nodig is, breng ik de woning in mijn gedachten in balans. En vice versa goede plattegronden sla ik op in mijn inspiratie map.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn verhaal. Ik ben ook nieuwsgierig naar jullie, de wensen én het huis. Wie weet zijn wij de juiste match en kan ik ik je helpen. Neem een kijkje op mijn aanbod pagina over wat ik onder andere voor jullie kan betekenen. Zit het juiste pakket er niet tussen? Geen probleem! Alles is maatwerk zo ook de pakketten en offertes. bel me gerust voor een afspraak en dan kijken we of we kunnen samenwerken.

bottom of page