top of page

SketchUp Pro

Ben je klaar om te worden ondergedompeld in een universum van innovatie en vakmanschap? Als ervaren interieurontwerper en visualisatie-expert, bied ik een unieke combinatie van diensten aan die jouw projecten naar nieuwe hoogtes zullen tillen.

1.png

Expertise in Sketchup Pro, Renderen en VR

Als gepassioneerde expert op het gebied van interieurontwerp en visualisatie, bied ik een uitgebreid scala aan diensten aan die jouw projecten naar nieuwe hoogtes tillen. Met een focus op Sketchup Pro, renderen en het gebruik van Virtual Reality (VR), sta ik klaar om jouw visie tot leven te brengen en je te ondersteunen bij elke stap van het ontwerpproces.

Trainer Sketchup Pro

Als ervaren trainer in Sketchup Pro bied ik zowel individuele als groepstrainingen aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes van Sketchup wil leren of een gevorderde gebruiker bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, mijn trainingen bieden een diepgaand inzicht en praktische vaardigheden om het meeste uit deze krachtige software te halen.

Interieurtekeningen voor jouw project

Met mijn expertise in Sketchup Pro en jarenlange ervaring als interieurontwerper, kan ik gedetailleerde en nauwkeurige tekeningen maken die als basis dienen voor jouw projecten. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe woning, het renoveren van een kantoorruimte of het creëren van een unieke winkelindeling, mijn tekeningen bieden een helder en professioneel overzicht van het ontwerpconcept.

Renderingservices

Als aanvulling op mijn tekenvaardigheden bied ik ook renderingservices aan voor interieurprofessionals die op zoek zijn naar hoogwaardige visualisaties van hun ontwerpen. Of je nu geen tijd hebt om zelf renders te maken of de expertise niet in huis hebt, ik sta klaar om jouw ontwerpen om te zetten in fotorealistische beelden die je klanten zullen inspireren en overtuigen.

VR-ervaringen

Als kers op de taart bied ik ook Virtual Reality (VR) diensten aan, waarmee je jouw ontwerpen kunt ervaren als nooit tevoren. Stap in je ontwerp en verken elke hoek en detail alsof je er echt bent, nog voordat de eerste steen is gelegd. Met VR breng ik jouw visie tot leven op een meeslepende en indrukwekkende manier.

Kortom, of je nu op zoek bent naar trainingen, tekeningen of renders, ik sta klaar om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw interieurontwerp projecten. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan om jouw visie werkelijkheid te maken.

Nieuwsgierig?

Neem contact op voor de mogelijkheden

bottom of page